[4.4.2] MIUI v6 ROM



ROM 5.3.3
Download

ROM 5.2.13
Download

ROM 5.2.26
Download

Gapps
Download

FIX
1. GPS link
2. Memory and CPU link
3. Memoryfix link
4. RAM fix link

INSTALAREA ROM-ului SE FACE CA IN ACEST VIDEO

Instalare GAPPS
''Install zip'' / ''Gapps.zip''
''Reboot system now''





Sursa: http://forum.pittech.net/index.php?topic=25798.0

Andrei Vîrciu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

8 comments:

  1. Eu recomand instalarea pe curat adică, wipe cache, dalvik, factory reset, system, emmc sau Phone storage. Nu am instalat gapps fiindcă a dat erori. Am instalat în schimb un google installer. Apk cu care vă alegeți ce doriți să instalați. Nu folosiți browser-ul preinstalat fiindcă se blochează. Instalați un altul iar pe cel default îl ștergeți cu root explorer sau es file. Trebuie să îl root-ați. Kingoroot sau cu pachetul lui Orocchi de pe pittech.net. Cine nu are link sau nu merge scrieți aici sau pe Softpedia și va dau eu link. Mitomanu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se misca bine? are vreun bug major, sau merita instalat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Se misca bine. Intr`adevar browser`ul CM se blocheaza din cand in cand. Singura problema care am vazut ca o are e ca daca dai comenzi prea rapid pe el ( te misti repede prin setari/meniu etc ) ai sansa sa se blocheze si sa-si dea un restart telefonul singur. Din cauza asta 90% sunt hotarat sa renunt la el. In rest e destul de ok. Se poate personaliza direct din store`ul lor cu teme/wallpapere/sunete/lockscreen etc, se poate folosi cloud`ul de la miui pentru stocare s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut,

    Momentan pe asta ma dau, sunt destul de multumit de el.
    Are cateva probleme cu memoria, cleaner din security da FC si cel mai deranjant bug, este ca desi telefonul e pe DND, sunetele de lock, unlock si conectare/deconectare incarcator, tot se aud.

    RăspundețiȘtergere

 

Copyright @ 2013 Allview V1 ROM.